Tämä ohje löytyi alunperin Kinuskikissalta ja olikin yhdessä kanavoileipäkakun kanssa ensimmäinen tekemäni voileipäkakku :) pientä sovellusta tuli Kinuskikissan mainioon ohjeeseen, ja lopputulos oli tämä. Kuvan kakussa on käyetty 16 leipäpalaa, eli kakkuun tuli kolme täyteväliä. Kolmanteen siis sekoitin edellisistä kerroksista ylijääneet täytteet.
Pohja:
24 palaa paahtoleipää
Kostutus:
lihalientä
Kinkkutäyte:
1 pss kinkkusuikaleita
100 g purjoa
1 prk Viola Afrikan paprika-tuorejuustoa
100 g creme fraichea
Meetvurstitäyte:
150g meetvurstia
punainen paprika
keltainen paprika
200g ruohosipulituorejuustoa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
Kuorrutus:
2 prk maustamatonta tuorejuustoa
Creme Fraichea
kurkkusalaattia
Ohje:
Pilko paprikat, purjo ja meetvursti. Sekoita molemmat täytteet.
Leikkaa paahtoleivistä kevyelti reunat pois. Asettele tarjoilualustalle kahdeksan leipäviipaletta ja kostuta. Levitä päälle kinkkutäyte.
Asettele päälle toinen kerros leipää. Kostuta palat ja levitä päälle meetvurstitäyte.
Asette vielä kolmas kerros leipiä ja kostuta ne. Kuorruta koko kakku tuorejuustosekoituksella.
Koristele. "Liimaa" reunoille meetvurstiviipaleita ja koristele päällinen kirsikkatomaateilla, jääsalaatilla, kinkkurullilla ja kurkkusalaatilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti