maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lakritsi-sitruunakääretorttu

Tästä ei valitettavasti ole kuvaa, mutta ehkäpä vielä myöhemminkin teen tämän :)

Pohja:

Kääretorttupohja


Täyte:

Lemon Curd- tahnaa
½ tlk Flora vispiä
½ prk maustamatonta tuorejuustoa
lakritsikastiketta
½ dl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma ja lisää tuorejuusto. Lisää lakritsikastiketta pikkuhiljaa ja siivilöi kreemijauhe mukaan. Varo ettei tule liian vetistä!
Levitä pohjan päälle Lemon Curdia. Lisää vielä kerros lakritsikermaa ja rullaa tiiviiksi rullaksi.

Vinkki! Itse tehty lakritsikastike on moninkerroin parempaa. Sulata siis Kick-patukoita kermaan kattilassa tai mikrossa, ja voila!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti