keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pääsiäisen kakku

Pohja:

Sokerikakkupohja
Tämä kakku tehtiin pääsiäisenä yhteistyössä poikaystäväni lasten kanssa. Tai lapset tekivät ja meikäläinen ohjeisti :) koristelu oli myös lasten käsialaa, taidonnäytteestä saan kuvia myöhemmin :)

Täyte:

Vaniljakreemiä
Mansikoita
1 Flora Vispi
1 prk vaniljatuorejuustoa tai rahkaa
vaniljajauhetta
tilkka vanilja-aromia

Kostutukseen ja koristeluun:

Vaniljamaitoa

2-3 prk Flora Vispiä
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta
Keltaista pastaväriä
Strösseleitä, suklaamunia ja karkkeja

Ohje:

Valmista sokerikakkupohja. Sekoita 3 rkl vaniljakreemijauhetta ja 9 rkl kylmää vettä. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto/rahka, vaniljajauhe ja aromi. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta vaniljamaidolla ja levitä vaniljakreemi pohjalle. Viipaloi tuoreet mansikat ja levitä ne kreemin päälle. Mansikoiden päälle levitä kerma. Toista sama toiselle välille.
Vatkaa kerma, sekoita siihen vaniljakreemijauhe ja värjää keltaiseksi.
Pursota kakun päälle ja koristele.

Kuvia tulee myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti