maanantai 3. lokakuuta 2011

Tuliaisia maalaismarkkinoilta

Käytiin eilen mieheni kanssa Tikkurilan Maalaismarkkinoilla, ja osui muuten ihan mielettömän ihanat syysilmat :) Viikon sairastelujen jälkeen pieni ulkoilu tekikin terää :)
Mukaan markkinoilta sattui niin eukalyptus-hunajaa kuin lakujakin (tietysti), ja The British Fudge Companyn mielettömiä herkkuja! Namnam.
Vielä juuri ennen lähtöä käytiin hakemassa mukaan valkosipuli-aurajuustoloimulohta, josta tulikin meikäläisen suurinta herkkua :)
Pahoittelut myös vähäisistä - ja omenapainotteisista - päivityksistä, nyt on jäänyt muutamat odotetut leipomiset välistä niin flunssailun kuin tulevan sairasloman takiakin, lisää hiljaiseloa on siis tiedossa kun meikätyttö pääsee kirurgin veitsen alle loppuviikosta. Mutta kuhan tästä tervehdytään, niin meininki jatkuu entiseen malliin, marraskuussahan on tulossa mm. omat synttärit.. :)
Kaikesta huolimatta arvonta suoritetaan kuitenkin ajallaan 11.10. ja kaikki te, jotka ette vielä ole osallistuneet, käykää ihmeessä lisäämässä kommenttine tänne, niin olette mukana arvonnassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti