sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pieni kysely

Olen tässä miettinyt tätä minun blogia. Rakastan leipomista ja uusien asioiden kehittelyä ja oppimista. En ole huippuleipuri, ja ihan lapsenkengissä tässä asiassa. :)

Sen sijaan, että kirjottaisin ohjeita pöytälaatikkoon, pidän blogia siksi, että joku muukin voisi hyötyä ohjeista, jotka olen joko löytänyt tai keksinyt - ja todennut hyviksi. En ole niin pätevä, että voisin opettaa muille, mutta tahdon jakaa hyväksi havaitsemani reseptit ja keinot muiden kanssa :)

Olen jo kerran ehtinyt muokkaamaan blogin nimen ja ulkonäön kevään 2010 jälkeen, jolloin aloitin koko homman. Nyt tuntuu, että haluaisin kehitellä sisältöä.

Nyt haluaisin teiltä, ihanat 17 lukijaani, ja muilta täällä vierailijoilta, vinkkejä ja toivomuksia tai ihan muuten vaan palautetta blogistani. Mikä on hyvää, missä olisi parantamisen varaa?
Olen iloinen kaikista kommenteista, jotka saan, ja joilla voisin kehitellä tätä juttua vähän eteenpäin. Voit jättää kommentin tähän tekstiin tai laittaa sähköpostia, kaikki huomioidaan :)

Ja pikku porkkana vielä teille, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan pieni kiitospaketti :) arvonta suoritetaan kuukauden kuluttua 11.10. :)

5 kommenttia:

 1. Hei, kiva blogi. Blogisi on `näitä seuraan` -listalla, joten käyn vilkaisemmassa aina uudet päivitykset.

  Henkilökohtaisesti tykkään seurata enemmin näitä ns. amatööri ruokablogeja, koska en ole itsekkään ammattilainen ja toisten kokeiluista voi oppia.

  Varmasti monelle on tuttua, ettei kamera ole koskaa silloin mukana, kun sitä eniten tarvitsee, mutta suosittelen tsemppaamaan kameran kanssa, koska ainakin itse kiinnitän ensimmäisenä huomion kuvaan ja vasta sitten kiinnostun itse reseptistä.

  VastaaPoista
 2. Pidän blogistasi sellaisena kuin se nyt on. Käyn pari kertaa viikossa tarkistamassa, onko jotain uutta ja mielenkiintoista ilmaantunut sivuillesi.

  VastaaPoista
 3. hhey ! oon seuraillu blogias jo hetken aikaa ja saanu hyviä vinkkejä omiin kokkailuihin: ) mielenkiinto pysyy ns. amatöörien blogeissa ennemän kuin ammattilaisen, sillä tavoitteet ei tartte olla niin korkealla: )

  Ohjeet ovat minun mielestä selkeitä ja ymmärrettävissä. Itse aina katson otsikon, mitä tehdään, jonka jälkeen kuvan/ kuvat siitä. Ilman kuvaa saatan jättää koko reseptin sivusuun. Kuviahan sinulla onkin ollut: ) !

  Blogin ulkoasusta, värit pinkki+ lila+ vaaleansininen on mukavan pirteä ! mutta leveykset, esim. tämä keskimmäinen 'osio', voisi olla leveämpi, jotta tekstin pystyy lukea selkeämmin (ainakin omasta mielestäni, joten mielipide asia: DD ), sekä kuvat ei tarvitse olla kovin pieniä.

  Jatka samaan malliin, pidän kovasti: ) ! +++

  VastaaPoista
 4. Heippa, oon joskus ennenkin käväissyt blogissasi ja nyt jäin lukijaksi :) Sulla on kyllä kiva blogi, ja ei onneksi mitään liian vaikeita krumeluuri-ihme-kakkuja yms. Tosin samaa mieltä may-aa:n kanssa, että useammin niitä kuvia, mutta muuten tosi kiva blogi :--) Jatka vain, niin kyllä sitä huomaa "edistyvänsä" ja kehittyvänsä pikku hiljaa :))

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköinen blogi sinulla. En kyllä keksi mitään valittamista muuta kuin että kuvia tosiaan saisi olla enemmän, mun täytyy kyllä saada melkein aina nähdä kuva ennenkuin alan "torttua" toteuttamaan... (ehkä ei kuitenkaan joka perus suklaapiirakan kohdalla ;)

  VastaaPoista