tiistai 11. lokakuuta 2011

Kyselyn tuloksia ja arvonnan voittaja

Kiitos kaikille ihan mielettömän ihanasta palautteesta :) vastauksia ei tullut montaa, mutta tällä kertaa ehdottomasti laatu korvaa määrän :)
teiltä meinaan tuli aivan upeita vastauksia, jotka niin lämmittävät mieltä - huippua kuulla, että täällä vieraillaan, ja että tänne jopa palataan kerta toisensa jälkeen katsomaan uusia juttuja :) aivan mahtavaa! Olen siis selkeästi tehnyt jo jotain oikein :)

Tosi hyviä kehittelyideoitakin tuli, oli ihanaa saada kommentteja, joista huomasi, että oli oikeasti muutama hetki pohdittu mikä on kivaa ja mikä olisi paranneltavissa. Itse sitä sokeutuu äkkiä tähän, eikä osaa omaa juttuaan kattoa samalla tavalla kriittisesti.

Joistakin vinkeistänne otin heti kiinni, kuten levitin hieman itse tekstiosiota.
Kuvista sain useamman kerran kommenttia, itse olin samaa ehtinyt jo useammin miettiä - ja totta tosiaan, kamera tuntuu olevan aina muualla kuin pitäisi. Aion jatkossa kiinnittää siis kuviin enemmän huomiota ja myös parannella kuvien laatua, ne kun nykyään ovat jääneet vähän sellaisiksi "äkkiä nyt se kuva"-hutaisuiksi.


Ja niin, ja sitten siihen kivoimpaan osioon, eli arvontaan :) tällä kertaa voittajia on vain yksi ja hän on... *rumpujen pärinää*

may-aa

tällä kommentillaan:

"Hei, kiva blogi. Blogisi on `näitä seuraan` -listalla, joten käyn vilkaisemmassa aina uudet päivitykset.

Henkilökohtaisesti tykkään seurata enemmin näitä ns. amatööri ruokablogeja, koska en ole itsekkään ammattilainen ja toisten kokeiluista voi oppia.

Varmasti monelle on tuttua, ettei kamera ole koskaa silloin mukana, kun sitä eniten tarvitsee, mutta suosittelen tsemppaamaan kameran kanssa, koska ainakin itse kiinnitän ensimmäisenä huomion kuvaan ja vasta sitten kiinnostun itse reseptistä.
"

ONNEA! Lähetätkö sähköpostilla yhteystiedot niin saan paketin matkaan :)

1 kommentti: