torstai 28. lokakuuta 2010

Terkut Pariisista!Noniin, vihdoinkin on päästy takasin kotiin. On tollaset kaupunkilomat oikeesti rankkoja - kaikki päivät kävellään aamusta iltaan ja koko ajan ollaan vaan menossa paikasta A paikkaan B ja C ja lopulta se menenminen alkaa saada aika robottimaisia elkeitä. Noh, reissusta on kuitenkin selvitty ja hyvin syötyäkin :) valitettavasti ei kaikkien ravintoloitten nimet jääny mieleen, mutta tässä muutamia:

Pizza Pino on vissiin suurempikin ketju, käytiin ravintolassa Montparnassella. Paikka oli täysi kuin mikä, mutta ruoka hyvää :) palvelua sai englanniksikin ja myös ruokalistalta löytyi englantia :)

Le Royal Cambronne oli mukava ravintola ihan Cambronnen metroaseman vieressä. Ruoka oli meistä ainakin hyvää, tosin jälkiruuaksi tarjoiltu suklaakakku oli ainakin tullut suoraan mikrosta :D ja täälläkin palvelua ja menun sai enkuksi. Palvelu täällä oli moninkerroin ruuan tason yläpuolella.

La Place sijaitsi myös Cambronnen metriksen vieressä. Ruoka oli ihan hyvää joo. Jälkkäriksi syödyssä pistaasi-creme bruleessa oli kyllä liikaa kahdellekin. Muutaman lusikallisen jälkeen oli jo ällö, sokerin oli kärähtänyt ja itse tavara aaaivan liian imelää. Palvelu oli ihan kivaa, englannilla pärjäsi täälläkin.

Haussmannilla syötiin Pizzeria Tivolissa. Haastavaa oli ranskankielinen ruokalista ja se, että tarjoilijoista vain yksi sai ottaa tilausket vastaan, loput vaan tönötti tyhjänpanttina ja hymyili :D mutta pizza oli hyvää ja palvelukin ystävällistä :)

Champs-Elyseellä käytiin eräässä ravintolassa, mihin olin ihan suuuunnattoman pettynyt. Harmi kun en muista sen nimeä. Kuitenkin, ravintola sillä sijainnilla, olettaisi hyvää ruokaa ja vielä kun hampurilaisesta maksaa yli 10e, olettaa sen olevan hyvää. Tämän burgerin välissä olikin vain raaka pihvi, sipulia ja tomaattisiivu, ei edes kastiketta. Joo superpettymys.

Sitten kahviloiden kahvila; Amelien Les 2 Moulins, Montmartrella aivan Moulin Rougen vieressä. Aaah, ihanaa <3 Noh, paikka oli tupaten täynnä, palvelu kiireisen tylyä, mutta suklaakinuskileivos aivan ihana :)Sitten tämä paikka Notre Damen vieressä, palvelu oli hyvää ja tämä välipala: Lettu, suklaakastiketta, manteleita, banaania, jäätelöä ja kermavaahtoa, ei parempaa voi olla. Ja siskolla oli näköalakin kohdallaan:
Nyt rupeen suunnittelee synttärikakkuja, ideoita otetaan vastaan :)

Viimeiset hetket ennen 2000 kävijän rajan rikkoutumista eli muistakaahan kaikki osallistua arvontaan täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti