tiistai 21. helmikuuta 2012

Mustikka-valkosuklaatäyte

Ohjeen määrät riittävät yhteen täyteväliin n. 24cm halkaisijaltaan olevaan kakkuun.

Mustikkatäyte:
2,5 dl Flora Vispiä
1,5 prk vaniljarahkaa
4 dl mustikoita
5 rkl mustikkahilloa

Valkosuklaatäyte:
2,5 dl Flora Vispiä
200g valkosuklaata
1,5 prk vaniljarahkaa

Ohje:
Vatkaa kerma ja lisää joukkoon rahka, mustikat ja hillo. Sulata suklaa ja vatkaa valkosuklaatäytteen kerma, lisää joukkoon rahka ja suklaa. Kostuta kakku vaniljamaidolla ja täytä toinen väli mustikkatäytteellä ja toinen valkosuklaatäytteellä.

Voit käyttää tarvittaessa täytteissä myös liivatetta.

Kakkuja, joissa tämä täyte:

Mustikka-valkosuklaakakku
Ristiäiskakku
Soul Sisters-kakku
Kultahääpäivän kakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti