maanantai 5. joulukuuta 2011

Omat ylioppilasjuhlat

Meikäläinenkin sai siis vihdoinkin valkolakin päähänsä. Takana on kahden vuoden jälkeen keskeytetty päivälukio, kolmen vuoden paussi ja kahden vuoden järjetön puurtaminen iltalukiossa. Vihdoinkin sain homman siis päätökseen, ja kunnon juhlat tietysti :)

Kakkuja tehtiin porukalla koko lauantaipäivä - yhteensä kuusi voileipäkakkua, kaksi täytekakkua ja mokkapaloja. Tarjolla oli tietysti myös pikkuleipiä, kuivakakkuja.. Huh. Apureina keittiössä pyöri tietysti myös äitini kolme berninpaimenkoiraa, joita väistellessä keittiöstä muodostui pikkuinen esterata :D

Kakkuina nähtin moneen kertaan blogissa esillä olleet kinkku-meetvurstivoileipäkakku, lohivoileipäkakku ja mustikka- ja vaniljamousseilla täytetty kakku.

Kaikki meni putkeen, ja voikkaritkin selvisivät öisestä myrskystä terassilla styrox-suojassaan.. Juhlakalu tosin valvoi puolet yöstä murehtien kakkujen lentävän pisin mäkiä.. :DKakkuja väännettiin liukuhihnameiningeillä :DApureina tietysti myös karvapallerot Serafiina, Sabrina ja kuopus Sofianna.


Onnellinen lakkipää sai vihdoin skumppalasin käteen. :)


Miljoonasti vielä kiitosta kaikille kakkuapureille ja juhlijoille :)

3 kommenttia:

  1. Todella mahtavia kakkuja ja paljon onnea ylioppilaalle! :))

    VastaaPoista
  2. Suurimmat onnittelut ylioppilaalle! Saisinpa maistaa noita kakkuja...

    VastaaPoista