torstai 17. toukokuuta 2012
Kana-parsapiirakka
Pohja:
2dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100g margariinia sulatettuna
½ dl vettä
Täyte:
300g broilerin suikaleita
1 sipuli
parsakaalia
1 prk pestoa
2 dl ruokakermaa
kanamuna
150g juustoraastetta
suolaa
pippuria
Ohje:
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe, lisää margariini ja vesi. Painele piirakkavuuan pohjalle. Esipaista 200 asteessa sen aikaa, kun paistat kanan ja kuullotat sipulin.
Levitä pesto pohjan päälle. Ripottele kana, parsa ja sipulit. Sekoita ruokakerma ja kanamuna ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200 asteessa noin 30 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti