maanantai 21. helmikuuta 2011

Kanavoileipäkakku


Tämän kakun tein kesällä grillijuhliin, Kinuskikissan ohjeella tottakai, ja samanmoista toivoi miekkonen omiin synttäreihinkin.

Pohja:

36 palaa paahtoleipää

Kostutus:

Sitruunavettä

Täyte 1:

500 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita
suolaa
mustapippuria
1 tlk salsakastiketta (medium)
1 tlk juustodippiä

Täyte 2:

½ tlk guacamoledippiä
1 punainen paprika

Kuorrutua:

½ tlk guacamoledippiä
150g creme fraichea

Paista kana ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita salsa ja juustodippi ja lisää kanat joukkoon. Leikkaa leivistä reunat ja asettele tarjoiluvadille yhdeksän leipäviipaletta. Kostuta leivät ja levitä puolet kanatäytteestä. Asettele päälle toinen kerros leipiä ja kostuta. Levitä päälle guacamolea ja ripottele sen päälle paprikat tasaisetsti. Lisää kerros leipiä ja kostutuksen jälkeen levitä loput kanatäytteestä. Lisää vielä neljäs kerros leipiä ja kostuta ne.
Kuorruta koko kakku guacamole-ranskankermasekoituksella.
Koristele. "Liimaa" reunoille nachoja. Koristele päällinen herneenversoilla, jääsalaatilla, nachoilla, kirsikkatomaateilla ja paprikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti