keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Confetin kurssi.

Olin eilen Confetin järjestämällä kurssilla Tuusulan myymälässä, joka ehdottomasti ylitti kaikki odotukset :) Kussin vetäjät olivat aaaivan ihania! Niin kannustavia, innostavia ja ehdottomasti asiansa osaavia :) suosittelen kursseja lämpimästi ihan kaikille! :)
Kurssi käsitteli kakun päällystämistä sokerimassalla, mikä tuli ainakin meikäläiselle tosi tarpeeseen. Tuoreessa muistissa on viimekertainen paniikki, kun yritin kakkua päällystää ja piti kehitellä nopsaan joku hätävara kun kaikki menikin pieleen :D

Noh, eilen päällystäminen styroksikakun päälle onnistus jo toisella yrittämällä, ekalla kovasti varoteltu terävä reuna repäsi kuorrutteeseen mukavan reiän. :D
Kuorrutteen oli tarkoitus olla kivasti marmoroitu, mitä se olikin ennen uudestaan vaivaamista :)
Ainakin tuolta sai varmuutta päällystämisyrityksiin jatkossa, sitähän tarvitaan jo viikonloppuna, kun väsäilen kavereille läksiäiskakun :) en vielä kerro millaisen, mutta hieno siitä on parempi tulla! :)

Me kahdeksan kurssilaista suoriuduttiin pääasiasta sen verran nopsaan, että varattu kaksi tuntia riitti myös muutamien koristeiden valmisteluun, mikä oli lähes kaikille jo tuttua puuhaa, ainakin osittain :)Kyllä tuossa pientä marmorointia ehkä on havaittavissa :)

Kurssin jälkeen saimme vielä hieman shoppailuaikaa, ja 10% alennuksen, jei! :)
Ostin tarvikkeet viikonlopun kakkuun.. ja ehkä hieman muuhunkin :)
Mukaan tarttui kolme isoa pakettia valkoista sokerimassaa ja yksi pieni musta tuli kaupan päälle, kun olin tarpeeksi leimoja keräillyt korttiin :) lisäksi reunamuotteja, elintarviketussi, kolme pastaväriä (royal blue, red red ja ivory) sekä syötäviä koristetähtiä :) eiköhän näillä kakku saada aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti